The Weather Channel

Střídání stráží u OB Praha
St, 27.Leden 2010 v 10:59
Autor: Petr Skála
Střídání v předsednickém křesle veteránů
Livers místo Petrase
Praha 18. ledna 2010 (pro České ragby a web MS orlů)

Na lednové schůzi veteránského klubu OLD BOYS PRAHA byl novým prezidentem zvolen dosavadní kapitán týmu Jiří Livers. Na uvolněné kapitánské místo byl zvolen Andrej Hronec. Dlouholetý prezident týmu Slávek Petras na vlastní žádost odstoupil z funkce po 21 letech po dovršení životního jubilea a byl jednomyslně jmenován doživotním čestným prezidentem OBP.
Jirka Livers na Havířovském krocanu 2008 s prezidentem MS orlů Romanem Čmielem

" Hlavním cílem nového vedení OBP je omlazení kádru hráčů, zapojení nový tváří ve věku 35-45 let, neboť současný věkový průměr hráčů týmu je hodně nad 50 let," říká první muž pražských veteránů Livers.

" Stěžejními akcemi pro letošní rok je účast na turnaji v Luxembourgu, na turnaji „Havířovský krocan“, zájezd na Maltu, organizace 2. ročníku turnaje „Old-Prague Ham“, kde je již přihlášeno 8 zahraničních týmů a na podzim účast na „Georg Holek Cupu“ v Olomouci. Již nyní se rozbíhají organizační přípravy na zájezd na Nový Zéland na RWC 2011.
Věřím, že činnost OBP bude pokračovat ve stejném duchu jako v minulosti a tým sehraje mnoho dalších zápasů s týmy z celého světa a bude propagovat naše ragby a naší zemi," dodává zemědělský inženýr, absolvent Vysoké školy zemědělské v Praze v Suchdole, jehož ragbisté znají i jako téměř nemluvného ligového rozhodčího.

Zpráva byla zpracována podle informace poskytnuté tiskovou službou Old boys Praha.


Na snímku jsou oba předsedové čestný předseda Petras a současný akční Jiří Livers.