Collapse Statistika
Přístupy:
Aktuálně je zde: lidí
Collapse Ragbisté roku 2017
 

Collapse Nabízíme
Půjčování vlajek
10 Kč/den
Collapse Bazar - prodám
Tyto nové kopačky a mnoho dalších věci nyní najdete v rubrice 
Collapse Neschází ti něco?
The Weather Channel

Dragon nás poslal do Chrášťan
Čt, 01.Červen 2017 v 13:03
Autor: Patrik Kovács / (man)

Dragon nás poslal do Chrášťan

 
 
Situace v poslední době skoro obvyklá – na zápas ven jede stěží patnáctka hráčů. To proti týmu jako je rezerva Dragonu s věkovým průměrem necelých 25 let, s plnou lavičkou a chutí hrát, jehož norma je průměrně 32 bodů na zápas, nemůže 16 hráčů s věkovým průměrem skoro 33 let, zvládnout. Přesto všechny čest, mužstvo přivezlo alespoň ofenzivní bonus. To ovšem nestačí a do payoff jedeme z druhého místa k vítězi české skupiny 1. ligy Iuridice Praha do Chrášťan
 
Přesto všechno matematika je to jednoduchá, dvoubodová ztráta na Dragon, který hostuje v posledním kole ve Zlíně a kde se příliš nedá očekávat úspěch domácích, ukazuje, že i při bezbonusové výhře získá Dragon 32 bodů, kdežto my, pokud by se proti Bystrci velmi dařilo, můžeme i s bonusem dosáhnout na maximálně 31 bodů. A to nás posílá do Chrášťan na domácí hřiště vítěze české skupiny 1. ligy ARC Iuridica Praha.
 
Rozlosování soutěže je totiž takové, že do semifinále playoff 11. června proti sobě staví vítěze skupiny Čechy proti 2. týmu skupiny Morava (utkání č. 40) a naopak, Dragon tedy bude doma hostit béčko Slavie Praha (utkání č. 41). Ve finále 25. června se pak proti sobě postaví vítězové semifinále na hřišti týmu, který vyhraje zápas Iuridica vs Havířov a o 3. místo se utkají poražení. Z toho vyplývá, že pokud bychom v Chrášťanech vyhráli, budeme hrát finále 25. června doma.                                                                      (man)
 
 
 

My jsme hráli, soupeř bodoval

 

RC DRAGON BRNO B - RC HAVÍŘOV 42:24 (18:12)

 
Statistika: položení 6:4 * kopy po položení 3:2 * TK 2:0 * rozhodčí Priskin * bez karet
Body: Wantulok 5, Duda 5, Kovács 5, L.Sittek 5, A.Kloda 4 (2KP)
 
Havířov:
1  Kovács, 2 Tržický (16 Indrák 48’), 3 Macháček, 4 Wantulok, 5 Veselý, 6 Fric, 7 Mihalik, 8 Duda, 9 Pavel Kozubík, 10 A.Kloda, 11 Žáček, 12 Lamač, 13 J.Hanák, 14 L.Sittek 15 Hladík
 
 
Brno 28.5.2017 (Patrik Kovács) - Od začátku na nás soupeř vlítnul a hráli jsme pod tlakem. Po ztrátě míče předhozem soupeř zaútočil zadními řadami a pokládá 5. My jsme soupeře následně zatlačili a hráli v jeho 22, ale špatně řešení situace snaha probít se rojem, předhoz nebo zbytečně přehození hráčů vedlo ke ztrátě míče. Ostatně problém s postavením zadních řad do hloubky nás stále trápí a proti dobře vybíhající obraně se nám jen zřídkakdy podařilo proniknout. Malým příkladem je situace z 2. poločasu kdy na naši 10 metrovce rozehrajeme rychlý TK hrajeme pod výhodou (soupeř nestal 10 m) a několika fázemi se dostaneme na soupeřovu 22 a rozehráváme do zadních řad do situace 6 na 3. Rozhodčí ukončil výhodu a hned první příhrávka jde za hráče ten se vrací projde o míč a soupeř pokládá pod branku. V dnešním zápase soupeř určitě nebyl lepší ale každé naše zaváhání dokázal potrestat ať už body nebo velkým územním ziskem. My jsme hráli a soupeř bodoval. Bojovnost nechyběla jsem rad za bod dokázali jsme zatím v každém zápase dat 4 pětky, ale bez větší koncentrace a týmové kázně v herním systemu se herně bohužel nebudeme posouvat dal. Máme před sebou poslední zapas skupiny a ten rozhodne o tom, jestli sezóna bude úspěšná či nikoliv. Musíme vyhrát, abychom splnili před sezonní cíle 1. Play off a 2. neprohrát doma žádný zapas.
Collapse Najít na stránkách
Collapse Partneři
Collapse Máme 50 let - klikni na logo
Collapse Rugby v TV
Collapse Podpořili naše projekty
Collapse Zveme vás
Collapse Přidej se k nám
Collapse Pozvánka pro veterány