Collapse Statistika
Přístupy:
Aktuálně je zde: lidí
Collapse Ragbisté roku 2017
 

Collapse Nabízíme
Půjčování vlajek
10 Kč/den
Collapse Bazar - prodám
Tyto nové kopačky a mnoho dalších věci nyní najdete v rubrice 
Collapse Neschází ti něco?
The Weather Channel

Školní liga: O první místo se museli podělit
Po, 21.Prosinec 2015 v 16:33
Autor: Radomír Kloda
O první místo se museli podělit 

Radomír Kloda, foto Kateřina Kusá
 
Druhý halový turnaj devátého ročníku Havířovské školní ligy v TAG RUGBY 2015 - 2016 v rámci Get Into RUGBY a za podpory nadace OKD, a.s. – Srdcovka se uskutečnil v úterý 15.12.2015 opět v tělocvičně SPŠ Stavební na ul. Kollárova tentokrát za účasti tří družstev . K pravidelnému účastníkovi - ZŠ Albrechtice, přibylo družstvo ZŠ Nábřeží a jedno družstva RC Havířov. Všechna utkání rozhodoval Radek Kloda, na časomíru dohlížel Vlastík Tržický a fotodokumentaci zajišťovala paní Kusá.
     
     
Hrálo se podle platných pravidel pro bezkontaktní ragby, kdy družstvo tvoří čtyři hráči v poli a případní další hráči - náhradníci mohou střídat průběžně. Turnaj se hrál systémem každý s každým a to dvoukolově na hřišti o rozměrech 20 x 35 metrů, všechna utkání se hrála na 1 x 4 minuty.
   
   
Všechna utkání byla velmi vyrovnaná, o čem svědčí to, že ze šesti turnajových utkání hned čtyři skončila remízou a dvě skončila výsledkem 1:0. V prvním utkání se družstva RC Havířov a ZŠ Albrechtice rozešla smírně v poměru 1:1, ve druhém utkání družstvo RC Havířov porazilo nejtěsnějším rozdílem družstvo ZŠ Na Nábřeží v poměru 1:0. Ve třetím utkání pak se družstva ZŠ Na Nábřeží a ZŠ Albrechtice opět rozešla smírně a to v poměru 0:0.
   
   
První odvetné utkání mezi družstvy RC Havířov a ZŠ Albrechtice skončilo opět smírně, tentokrát v poměru 0:0. I páté utkání mezi družstvy RC Havířov a ZŠ Na Nábřeží skončilo nerozhodně 0:0. V posledním šestém utkání turnaje vyhrálo družstvo ZŠ Albrechtice nad družstvem ZŠ Na Nábřeží v poměru 1:0 a vyrovnalo se tak bodově družstvu RC Havířov. Protože obě družstva RC Havířov i ZŠ Albrechtice získala stejný počet bodů a položila soupeřům stejný počet bodů, obě družstva obsadila v tomto turnaji dělení první místo, na třetím místě pak skončilo družstvo ZŠ Na Nábřeží.
     
     
Všechna družstva obdržela za umístění v tomto turnaji diplomy a připsala si za umístění v turnaji devátého ročníku Havířovské školní ligy v tag ragby body do průběžného bodování.
 
Tabulka 2. halového turnaje
Pořadí V R P
Skóre
Body
BzT
1.-2. RC Havířov 1 3 0  
2:1
 
9
 
10
1.-2. ZŠ Albrechtice 1 3 0  
2:1
 
9
 
10
3. ZŠ Na Nábřeží 0 2 2  
0:2
 
6
 
7

BzT= body za turnaj
 
9. ročník Havířovské školní ligy tag ragby 2015-2016
Družstvo / turnaj
1. 2. 3. 4. 5. 6.
RC HAVÍŘOV A
10 10          
20
ZŠ ALBRECHTICE
5 10          
15
RC HAVÍŘOV B
7 X          
7
ZŠ NA NÁBŘEŽÍ
X 5          
5
ZŠ MORAVSKÁ
4 X          
4

Další turnaj v rámci devátého ročníku Havířovské školní ligy v tag rygby je plánován na první polovinu ledna 2016 a bude se hrát v tělocvičně SPŠ Stavební na ul. Kollárova.
Collapse Najít na stránkách
Collapse Partneři
Collapse Máme 50 let - klikni na logo
Collapse Rugby v TV
Collapse Podpořili naše projekty
Collapse Zveme vás
Collapse Přidej se k nám
Collapse Pozvánka pro veterány