Collapse Statistika
Přístupy:
Aktuálně je zde: lidí
Collapse Ragbisté roku 2017
 

Collapse Nabízíme
Půjčování vlajek
10 Kč/den
Collapse Bazar - prodám
Tyto nové kopačky a mnoho dalších věci nyní najdete v rubrice 
Collapse Neschází ti něco?
The Weather Channel

Společná cesta českého ragby a DHL
Po, 18.Září 2017 v 19:10
Autor: Eva Kubů

Společná cesta českého ragby a DHL

 
 
Praha, 18. září 2017 (Eva Kubů, – Další sezóna českého ragby započne s novým partnerem – logistickou společností DHL Express, která masivně podporuje sport na několika úrovních. K oficiálnímu oznámení došlo na břevnovském stadionu Markéta, kde smlouvu za ČSRU stvrdil prezident Pavel Chaloupka a za DHL obchodní ředitel Luděk Drnec. Oba partneři se shodují na tom, že jejich společným zájmem je především společná cesta k podpoření ragby, především se jedná o budoucnost mládeže a postoupení ragby do škol. 
 
 
Vzájemná spolupráce se promítne již do nadcházejícího říjnového zápasu, kdy se Češi utkají se SA Supa Barbarians z jižní Afriky. Tento zápas se téměř jistě zapíše na další řádek seznamu exhibičních zápasů, jelikož to nebude poprvé, co se čeští hráči postaví proti týmu celosvětového formátu. Tentokrát se však v čele české národní reprezentace představí nový kapitán Vojtěch Havel. Aktuálně se o účast na mistrovství světa uchází celkem čtyři národní týmy – Španělsko, Portugalsko, Rusko a Česká republika, která se soustředí především na listopadový zápas v Lisabonu.
 
Prezident ČSRU Pavel Chaloupka (vlevo) a obchodní ředitel DHL pro Českou republiku Luděk Drnec podepisují dohodu o spolupráci
 
Český národní tým zaznamenal úspěch při postupu do vyšší divize evropské soutěže, což znamená, že si tuto sezónu zahrají proti daleko silnějším soupeřům. Sportovní ředitel národního mužstva a hlavní trenér Phil Pretorius se vyjádřil, že tým prochází v současnosti velkými změnami, které se týkají generačního postavení hráčů - celkem dvanáct z nich je mladší 20 let. Rovněž se mění formát hráčů v domácích soutěžích, v nominaci je téměř 70 nových ragbistů. Na závěr tiskové konference došlo ke gratulacím a předání nových oficiálních dresů národního týmu novému hrdému partnerovi, DHL.
 
Collapse Najít na stránkách
Collapse Partneři
Collapse Máme 50 let - klikni na logo
Collapse Rugby v TV
Collapse Podpořili naše projekty
Collapse Zveme vás
Collapse Přidej se k nám
Collapse Pozvánka pro veterány