Collapse Statistika
Přístupy:
Aktuálně je zde: lidí
Collapse Ragbisté roku 2017
 

Collapse Nabízíme
Půjčování vlajek
10 Kč/den
Collapse Bazar - prodám
Tyto nové kopačky a mnoho dalších věci nyní najdete v rubrice 
Collapse Neschází ti něco?
The Weather Channel

Výhra české U18 v Rumunsku
Pá, 18.Listopad 2016 v 12:58
Autor: Karel Šampalík
Po velmi dlouhé době, ne-li vůbec poprvé, se česká mládežnická reprezentace do 18 let střetla s Rumunskem na jeho domácí půdě. Od roku 2010 se naši junioři utkali s Rumuny jen jednou v roce 2013, kdy se oba týmy potkaly v divizi A mistrovství Evropy a Rumuni vyhráli 30:7. I v jiných letech byla oba týmy ve stejné skupině, ale umístění z předchozího roku určilo oběma týmům jiné soupeře. O dvou utkáních národního týmu v Rumunsku přinášíme informace přímo od pramene – trenéra reprezentačního výběru U18 Karla Šampalíka.
 
 

Jsme schopni hrát vyrovnaně se silným soupeřem

 
 
Výhra v Rumunsku je jasným důkazem toho, že jsme schopni hrát vyrovnaně se silným soupeřem. Výsledek mohl být pro nás i příznivější kdybychom využili některé naše další šance. Rád bych poděkoval celému teamu za maximální nasazení v kterém byl zápas odehrán, pravdou je, že nám v obraně pomohl těžký terén. Tento zápas je velkým povzbuzením v naší práci do budoucna. Všichni hráči na sobě musejí pracovat nad rámec tréninků v klubech a snažit se být maximálně připraveni na další akce U18.  Rovněž děkuji všem klubovým trenérům, kteří nominované hráče rozvijí v klubech a bez krátkozraké vidiny výher v naší soutěži U18  formují své  svěřence na posty  kde mohou být platnými v seniorských teamech případně v mezinárodním měřítku v kategorii U18 ČR následně „A“ ČR.
 
 
V Rumunsku o nás bylo velice dobře postaráno po všech stránkách, jistě vysoce nad rámec běžného standartu daného regionu.  Z tohoto pohledu se nám jeví Rumunsko jako vhodný partner pro rozvinutí další spolupráce a sehrání více testovacích zápasů
 
 
 
 

Rumunsko – ČR  17:7  (10:0)   

 
Barlad 11.11.2016    15:00 hod.
 
 
Průběh prvního poločasu byl vyrovnaný bohužel v jeho závěru jsme neudrželi koncentraci a obdrželi dvě pětky ve 28 a 34 minutě.  Ve druhém dějství jsme  jsme zpřesnili hru a získali územní převahu, v 25 min po protlačeném autu položením Ježury (Roman Ježek) a následné konverzi Mácina (Martin Cimprich) jsme  snížili na 10:7. Následně jsme však nezvládli příjem z výkopu a po nedůsledném skládání obdrželi pětku s konverzí ( 17-7). V závěru zápasu jsme již nedokázali plnit náš herní plán a  výsledek  zůstal nezměněn.
 
I přes poměrně slušný výsledek v zápase s kvalitním soupeřem, převažovalo spíše zklamání z toho, že zápas mohl skončit pro náš team lépe. Schopnosti k tomu jistě máme!!!!
 
 

Rumunsko – ČR  5:8  (0:8) 

 
Barlad 13.11.2016  11:00 hod.
 
 
Utkání se hrálo na těžkém terénu  a v průběhu celého zápasu pršelo. V přípravě na zápas jsme kladli důraz na nedostatky, které nám ukázalo první utkání.  Zaměřili jsme se především  na naší obranu a správné časování hry volavek.  Změna nastala také v autech, které se nám v pátek příliš nedařily.
 
 
 
 
Vstup do zápasu nám vyšel dle našich představ, po velmi dobré obraně jsme v 10 min získali míč a po ose Mácin (Martin Cimrich) Kobi ( Kryštof Kobián) pokládá Dáda (Daniel Rygl)  pětku. Nadále dobře bráníme a získáváme nad soupeřem uzemní převahu, do konce prvního poločasu ještě přidáváme 3 body z TK, který promění Mácin (Martin Cimprich). Soupeř do druhého poločasu vstoupil s maximálním nasazením zvrátit pro něho nepříznivý výsledek. I přes naší stále dobrou obranu se mu po překopu daří v 25 minutě položením bez proměněné konverze snížit na 5:8.  Do konce zápasu jsme pod soustavným tlakem, výsledek se nám podaří s vypětím všech sil udržet.
 
 
 
V  testovacích zápasech nastoupilo všech 25 nominovaných :
  • Říčany: Cimprich Martin, Kobián Kryštof, Suchopár Albert, Růžička Vojtěch, Homer Jakub, Havel Jakub, Ryšavý Robert, Bureš Tomáš
  • Tatra: Elis Adam, Rubáš Max, Rygl Daniel, Pískatý David, Balák Jáchym
  • Dragon: Ježek Roman, Šidla Robin, Lelovský Petr
  • Bystrc:  Herrman Adam
  • Slavia: Veselý Patrik, Usov Artem, Drda Tadeáš, Ševčík František
  • Sparta: Vomáčka Vojtěch
  • Ostrava: Kichner Dušan
  • Havířov: Krempaský Martin
  • Vyškov: Wunsch Erik
Realizační team:
  • Karel Šampalík   hlavní trenér
  • Petr Cimprich       manager
  • Jan Kobán          kondiční trenér
  • Martina Damborová   fyzio
  • Antonín Brabec            trenér (do Rumunska necestoval)
Collapse Najít na stránkách
Collapse Partneři
Collapse Máme 50 let - klikni na logo
Collapse Rugby v TV
Collapse Podpořili naše projekty
Collapse Zveme vás
Collapse Přidej se k nám
Collapse Pozvánka pro veterány