Collapse Statistika
Přístupy:
Aktuálně je zde: lidí
Collapse Ragbisté roku 2017
 

Collapse Nabízíme
Půjčování vlajek
10 Kč/den
Collapse Bazar - prodám
Tyto nové kopačky a mnoho dalších věci nyní najdete v rubrice 
Collapse Neschází ti něco?
The Weather Channel

Víkendové ozvěny
St, 10.Září 2014 v 14:27
Autor: (el)
Dominika Petrová: Sledovat naše děvčata bylo krásné
Sledovat naše děvčata z lajny bylo krásné, nedaly se do poslední chvíle, avšak dělají mnoho chyb, které doufám, do dalšího turnaje odstraní. Protihráčky nás držely většinu času na naší půlce a naše obrana nebyla nejlepší. Skládky spíše začátečnické měly velký dopad, soupeřky procházely dírami v našem postavení a pokládaly pětky.
Holky trénovaly rychlost a fyzičku po větší část prázdnin, ale oproti druhé lize jsou rychlost, aktivita a skládky v 1. lize nesrovnatelné. Doufejme, že čas strávený v elitní soutěži je mnoho naučí. Děvčata po prvním zápase neztratila chuť a určitě se budou se snažit přes zranění a přes nezkušenost nováčků probojovat.

 

Radek Kloda: Na prvoligový tým zatím nebylo dost času

Nebyla porážka prvoligového týmu s Přeloučí zbytečná, dva jejich rushové útoky při našem stálém tlaku rozhodly a na druhé straně se v závěru neprosadili naši rojníci, byť téměř pět minut bušili do soupeře, a nic?!
Všichni, hlavně rojníci, to chtěli rozhodnout sami, pak míč ostatní hráči, kteří měli možnost projít, míč na volnou stranu nedostali. Rojníci to hráli pořád opakovaně těsně podél skrumáže a nedokázali prorazit, protože Přelouč právě tak soustředila většinu hráčů, kteří skvěle bránili.

To jsme ostatně viděli, hráli to velice chytře na hraně pravidel s vědomým rizikem trestné pětky …
Ano, bylo tam snad šest trestných kopů, ale podle rozhodčího vždy za jiný přestupek – ofsajd, hrabání rukama, zavalování, neuvolnění. Prostě nebral v úvahu samotný fakt opakovaného zabránění možnosti položit!

Viděli jsme také spoustu technických chyb – naši hráči nedotahovali akce, ztráceli míče – a zvláště při soupeřových průnicích nedostatečně bránili, nekryli protihráče.
Je to chyba útočníků, pochopitelně, ale bylo to mimo jiné tím, že jsme hráli tři čtvrtiny ve 14 a také tím, že hráči nemají natrénováno, vždyť někteří po měsíci a půl od zahájení přípravy teprve začali trénovat. Navíc jsme hledali optimální složení týmu pro extraligu a na tým pro 1. ligu zatím nebylo dost času. A ještě je tu jeden problém – nemáme tam tahouny – Jirka Šmolka a Adam Učeň, to dnes bylo na výhru málo! Naštěstí se výrazně lepší docházka na trénink, ono se to bude v zápasech zlepšovat.

Jak se díváš na přestupek Jakuba Uhlíře a jeho vyloučení?
To jsou nepochopitelné zkraty, stojí to pak spoustu sil ostatní hráče. Navíc také 10 minut jana Uhlíře a Adama Učně znamenalo, že jsme hráli kromě tří čtvrtin zápasu ve čtrnácti, ještě dalších 15 minut ve třinácti, to ubere hodně sil a to nemluvím o psychickém dopadu takového vyloučení na ostatní hráče.


Radomír Kloda k utkání extraligy s Tatrou Smíchov

Tentokrát byla Tatra k poražení, škoda mnoha nepřesností při standardních situacích a pak té fatální chyby, kdy soupeř vystihl naši přihrávku a zadarmo získal 7 bodů. V osobní obraně musíme přidat na důrazu a musíme zlepšit útočení s podporou hráčů nabíhajících (zdůrazňuji NABÍHAJÍCÍCH) zezadu. Je však vidět, že se nám tým začíná pomalu konsolidovat.
Collapse Najít na stránkách
Collapse Partneři
Collapse Máme 50 let - klikni na logo
Collapse Rugby v TV
Collapse Podpořili naše projekty
Collapse Zveme vás
Collapse Přidej se k nám
Collapse Pozvánka pro veterány