Collapse Statistika
Přístupy:
Aktuálně je zde: lidí
Collapse Ragbisté roku 2017
 

Collapse Nabízíme
Půjčování vlajek
10 Kč/den
Collapse Bazar - prodám
Tyto nové kopačky a mnoho dalších věci nyní najdete v rubrice 
Collapse Neschází ti něco?
The Weather Channel

Mezinárodní turnaj v plážovém ragby
Čt, 24.Červenec 2014 v 11:27
Autor: Marie Lafantová
Mezinárodní turnaj v plážovém ragby

O nadcházejícím víkendu, tj. 26. – 27. července, proběhne v Praze již 13. ročník prestižního mezinárodního turnaje v plážovém ragby. V areálu plážových sportů Na Korábě se utkají jak mužské, ženské, tak smíšené týmy. Finálový zápas se odehraje v neděli v podvečerních hodinách a bude u něj i Česká televize.
 

Areál plážových sportů Na Korábě na Praze 8 bude o nadcházejícím víkendu, tj. 26. – 27. července 2014, hostit již 13. ročník prestižního mezinárodního turnaje v plážovém ragby, který proběhne pod dohledem komisařů Evropské beach ragbyové asociace. Praha se totiž s největší pravděpodobností zařadí na seznam měst, kde se Evropská beach ragyovová série bude konat.

Mezinárodního turnaje se zúčastní 40 týmů ze šesti evropských zemí. Zápasy základní skupiny mužů a žen v plném, tj. kontaktním ragby, a smíšených družstev v nekontaktním (tzv. touch) ragby začnou v sobotních dopoledních hodinách a vyvrcholí finálovým turnajem v neděli od 17 hodin. U tohoto zápasu budou i reportéři z České televize, resp. kanálu ČT Sport.
     
  
Loňské vítězky v kategorii žen, tým The Lazybugs (Límé berušky) se svým nehrajícím kapitánem.  
Tým Bongo Bongo, loňský vítěz smíšené nekontaktní kategorie Mix Touch
 
     
Spojení ragby, jakožto sportovní disciplíny, s létem a pláží, bude mít i svoji společenskou část. V sobotu večer, na závěr prvního soutěžního dne, totiž v prostorách areálu plážových sportů proběhne Staropramen Cool party, které se mohou zúčastnit i všichni příchozí fanoušci.
Collapse Najít na stránkách
Collapse Partneři
Collapse Máme 50 let - klikni na logo
Collapse Rugby v TV
Collapse Podpořili naše projekty
Collapse Zveme vás
Collapse Přidej se k nám
Collapse Pozvánka pro veterány